Våre regnskaps-
tjenester

Er du ajour med dine regnskapsoppgaver? Frisk Økonomi hjelper deg

Be om pristilbud

Hva kan jeg gjøre
for din bedrift?

Inspirere deg på din vei til gründersuksess. Jeg driver coaching innen regnskap og vil hjelpe deg skape økonomisk vekst og frihet. Det skal være trygt og kostnadseffektivt for deg. Dine mål betyr noe.

Rådgivning

Vi vet det ikke er like lett å utføre alle regnskapsoppgaver som kreves gjennom et helt år, spesielt med tanke på strenge tidsfrister, lover og regler. Dersom du har følelsen av å ikke ha helt kontroll, kan det lønne seg å prate med en økonomisk rådgiver.

Regnskap

Som eier av en bedrift skal du kunne føle deg trygg på at økonomien er på stell, og at regnskapet du utfører er riktig og nøyaktig utført med tanke på lover og regler. Føler du at du har kontroll? Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker vår hjelp.

Lønn

Driver du et firma med flere ansatte? Da lønner det seg å forstå hvilke oppgaver som må utføres ved riktig utbetaling av lønn. Dette kan blant annet innebære feriepenger, skattetrekk, avgifter og fraværsstatistikk. Er dette noe du trenger hjelp til?

Support PowerOffice Go

Å bruke digitale skybaserte systemer er et viktig tiltak for en effektiv regnskapshverdag. Vi tilbyr support direkte i regnskapssystemet til deg som bruker av PowerOffice Go regnskapssystem. Vi kan dermed bistå deg både teknisk og faglig med utfordringene du måtte ha. Dersom det er noe du lurer på eller trenger hjelp til, så er vi her for å hjelpe deg.

Faglig support

Regnskapsfaget består av mange lover og regler ikke alle har verken tid eller mulighet å sette seg dypt inn i. Er det noe du lurer på når det kommer til regnskap? Trenger du faglig hjelp av en erfaren coach med brennende lidenskap for faget?

Ønsker du en skybasert regnskapsløsning?

En effektiv regnskapshverdag krever moderne arbeidsmetoder og en trygg regnskapsfører i ryggen. Frisk Økonomi benytter seg av PowerOffice Go, et intuitivt og kvalitetssikkert regnskapsprogram som gir deg full kontroll på økonomien. Velg selv hva du ønsker å ta føringen over, og legg resten på våre skuldre.

Frisk Økonomi gir deg en enklere regnskapshverdag. Med riktig rådgivning og kunnskap kan du senke skuldrene.

Kontakt oss